Multe firme supravietuiesc datorita liniilor de credit


In momente de criza e mult mai dificil pentru orice antreprenor sa isi conduca afacerea, in special in cazul in care cei mai multi se confrunta cu probleme financiare. Nimeni nu lua in calcul o asemenea problema delicata precum cea cauza de raspandirea la nivel global a coronavirusului, astfel ca multi au fost luati prin surprindere. Nenumarate afaceri sunt mai aproape de faliment, dar aici intervine Omnicredit care incearca sa aduca diferite solutii din punct de vedere financiar pentru ca toata lumea sa aiba de castigat. Pot fi alese linii de credite care sa fie utile oricarui antreprenor, iar conditiile sunt foarte avantajoase.
Despre Omnicredit
Pentru inceput, oricine ar trebui sa stie cate ceva despre Omnicredit, adica prima platforma fintech de micro finantare din tara noastra care ofera solutii moderne pentru oamenii de afaceri care isi doresc sa beneficieze de libertate si sa aiba acces la cele mai bune conditii. De-a lungul anilor, Omnicredit a sprijinit dezvoltarea a nenumarate afaceri din fel si fel de domenii, astfel ca urmatoarea poate fi chiar a ta.
Finantarea de care ai nevoie
Liniile de credit disponibile aici sunt utile pentru toate afacerile, iar prin intermediul lor e mai usoara dezvoltarea acestora. Se pot plati furnizorii, utilitatile, salariile, fie se pot achizitiona utilaje noi si orice are nevoie un business pentru a creste. Cu alte cuvinte, toti antreprenorii au parte de mai putine griji pentru ca solutiile ideale se afla la numai cateva click-uri distanta.
Conditii mai putin stricte
De ce Omnicredit? Pentru ca aici conditiile impuse sunt mult mai putin stricte decat in cazul institutiilor financiare obisnuite. De fapt, e important ca societatile sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni, iar mai departe conteaza creativitatea, ideile inedite fiind cel mai mult apreciate.
Evita birocratia
Acesta este locul ideal in care se poate evita birocratia in conditiile in care totul se deruleaza exclusiv online. Birocratia e cea care pune bete in roate dezvoltarii a nenumarate afaceri, fiind multi cei care se lasa pagubasi atunci cand se confrunta cu fel si fel de batai de cap. La Omnicredit totul e mult mai simplu, mai comod si mai rapid.
Exclusiv online
De fapt, sunt de ajuns numai 30 de secunde pentru a face cont pe platforma, iar mai departe se aleg modalitatile de finantare dorite. Indiferent ca vorbim de linii de credite sau de alte solutii, se plaseaza cererea de finantare prin incarcarea documentelor solicitate, iar aceasta este analizata in cel mult o ora. Dupa aprobare sumele solicitate sunt virate direct in cont in mai putin de 8 ore, ceea ce presupune ca niciodata nu a fost atat de simplu sa obtii ajutorul de care ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea. Per total se fac mari economii de timp, iar acesta poate fi alocat catre alte activitati importante care sa creasca productivitatea.
Foloseste calculatorul la care ai acces pe site
Pentru a fi mai simplu si pentru a sti de la bun inceput la ce sa te astepti, oricand poti sa folosesti calculatorul online disponibil pe site. Acesta e usor de folosit, trebuie doar sa alegi suma dorita de pana la 250000 de lei alaturi de perioada necesara pentru rambursarea acesteia, pana la 12 luni. Astfel, in functie de valorile alese vei afla instant valoarea ratei lunare si suma totala pe care o ai de platit. Totul e transparent, nu exista taxe sau comisioane ascunse, deci nicio surpriza neplacuta pentru nimeni.
Ai parte de consiliere
La Omnicredit lucreaza oameni cu peste 15 ani de experienta in domeniul economic, iar acestia iti pot oferi sprijinul de care ai nevoie. Nu exista probleme care sa fie mult prea complicate pentru acestia si, in plus, orice antreprenor are sansa de a dobandi nenumarate cunostinte noi care sa fie de folos la desfasurarea activitatii.
Pentru orice afacere
Nu in ultimul rand, antreprenorii se pot orienta catre linii de credite pentru afaceri din toate domeniile pentru ca nu sunt impuse limite. La acest capitol putem aminti de nenumarate optiuni, de la fabrici de mobila, la magazine online, case de pariuri, spalatorii auto, cabinete de kinetoterapie si nu numai. Problemele moderne au nevoie si de solutii pe masura, iar Omnicredit bine in ajutorul oricarui om de afaceri cu cele mai bune modalitati de finantare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu