La Casa Funerara Luca vom gasi intotdeauna toata gama de servicii


Probabil ca multi dintre noi stim ca inseamna sa pierdem pe cineva drag. Acestea reprezinta poate cele mai dificile momente cu care ne putem confrunta in viata, iar fara sprijin e greu sa le depasim. Casa Funerara Luca poate interveni in toate cazurile pentru ca are experienta necesara in acest sens si ofera servicii funerare complete.
Mai usor pentru orice familie
Astfel, e important pentru orice familie sa stie cum sa gestioneze durerea cauzata de mortea unei persoane apropiate, iar cu ajutor de specialitate, clar e mai usor ca astfel de situatii sa fie depasite. De-a lungul anilor Casa Funerara Luca s-a ocupat de organizarea a nenumarate ceremonii de inmormantare, timp in care a adunat o vasta experienta. Asadar, prin sprijinul oferit familiilor si prin serviciile funerare complete, se diminueaza considerabil grijile din astfel de perioade.
Servicii complete
Serviciile oferite cuprind tot ce e nevoie in momentele dificile, iar aici amintim de constatarea decestului, ceea ce reprezinta intotdeauna prima etapa. Urmeaza imbalsamarea, cosmetizarea si igienizarea decedatilor, transportul funerar si manipularea decedatilor. Mai departe sunt disponibile si aranjamente florale pentru inmormantari, fiind mult mai simplu sa gasesti tot ce ai nevoie direct intr-un singur loc. Se pot alege de la Casa Funerara Luca si pachete pentru parastas si de pomana, dar si servicii de incinerare in Bucuresti. Nu in ultimul rand, prin consilierea referitoare la actele pentru deces e mai simplu pentru orice familie sa evite birocratia pentru ca nimeni nu are nevoie de astfel de griji in momentele dificile.
Pachete pentru toate nevoile
Casa Funerara Luca propune pachete care au fost special concepute si care acopera nevoile tuturor familiilor. De fapt, unele sunt chiar gratuite atat timp cat sunt achitate cu talonul de pensie pentru ca nicio familie sa nu fie nevoita sa faca un important efort din punct de vedere financiar care sa ii puna in dificultate. Asadar, sunt propuse cateva pachete care pot fi achitate integral cu talonul de pensie, ceea ce presupune ca sunt gratuite, iar aici amintim de pachetul Clasic Domiciliu si cel Standard, alaturi de pachetul Deces Spital. Chiar daca acestea sunt gratuite, cuprind tot ce este nevoie in cadrul unei ceremonii de inmormantare, valoarea lor fiind intre 1250 si 1750 de lei.
Bineinteles, exista si altele care se pot achita cu talonul de pensie, iar diferenta fiind restituita familiei. Casa Funerara Luca poate ajuta si la intocmirea dosarului necesar, astfel incat sa fie mai simplu pentru oricine sa dobandeasca ajutorul oferit de stat. Toate pachetele, indiferent de pret, sunt complete, de la cele gratuite, pana la cele de lux care pot ajunge pana la 9000 de lei. 
De asemenea, sunt propuse inclusiv doua pachete de incinerare si acestea fiind gratuite cu talonul de pensie. Pe scurt, acestea cuprind inchirierea unui sicriu complet echipat, setul de orare, cel mic si cel mare, toaletarea decedatului, inclusiv spalat si imbracat, preluarea decedatului de la domiciliu sau de la spital, accesul la frigider pana la 24 de ore, asezarea in sicriu, transportul funerar, programarea incinerarii, taxele necesare in acest sens si, bineinteles, ajutor pentru pregatirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare.
Oricand ai nevoie
In plus, serviciile oferite sunt non stop, astfel ca orice familie care trece printr-un asemenea necaz poate solicita ajutorul Casei Funerare Luca indiferent de ora din zi sau din noapte. Intotdeauna exista cineva disponibil sa ajute si sa ofere tot sprijinul necesar pentru a fi cat mai usoara trecerea peste momentele dificile.
Disponibil in Bucuresti si Ilfov
Casa Funerara Luca opereaza in fiecare sector din Bucuresti, dar nu se limiteaza aici, ci isi ofera serviciile si in zonele invecinate din Ilfov pentru a fi mai usor familiilor sa organizeze o ceremonie de inmormantare.
Prin consilierea oferita non stop e mai usor pentru toate familiile sa combata durerea lasata in urma de moartea persoanelor apropiate. Casa Funerara Luca sta aproape si sare in ajutor tuturor celor care au nevoie de consiliere sau ajutor de specialitate. Pentru nimeni nu e deloc usor sa treaca peste astfel de momente, dar cu dedicare maxima nimic nu este imposibil. Profesionalismul Casei Funerare Luca nu va lasa niciodata de dorit, astfel ca pentru orice nevoie toata lumea poate apela aici cu incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu