Vinurile si filmele romantice


Cu totii apreciem filmele bune si stim ca acestea pot capata alt sens atunci cand sunt acompaniate de un vin pe masura. La Budureasca iubim vinurile bune. Iar daca iti plac filmele romantice, un vin bun este tot ce ai nevoie. Asadar, am pregatit cateva sugestii pentru cei care isi doresc sa se relaxeze zilele acestea. Peliculele merg mana in mana cu vinul, iar cum optiunile sunt foarte variate, uneori ne poate dificil alegem.
Probabil ai vazut filmul „Titanic” acum foarte multi ani. Cum ar fi sa-l revezi acum? S-ar putea sa descoperi perspective complet diferite. Povestea se deruleaza pe parcursul a peste trei ore, ceea ce iti ofera contextul potrivit sa servesti un vin bun.
Rose DeWitt Bukater in varsta de 100 de ani povesteste nepoatei sale intamplarile de pe Titanic la 84 de ani dupa ce au avut loc. Il intalnim si pe Jack Dawson, rol jucat de Leonardo DiCaprio, acesta fiind cel care l-a „propulsat” in inimile femeilor din toata lumea. Totul a inceput pe 15 aprilie 1912, la ora 02:20, cu prima si ultima calatorie a Titanicului, dar restul trebuie sa descoperi pe cont propriu. Totusi, nu stii ce vin sa alegi pe durata filmului? Noi recomandam Busuioaca de Bohotin din gama Bristena, un vin rose romanesc cu o culoare roz inchis, trandafirie care sigur iti va incanta papilele gustative. Este foarte aromat si aduce aminte de dulceata de zmeura si capsuni, aducand inclusiv un echilibru foarte bun intre zahar si aciditate.
Un alt film pe care merita sa il incluzi in watchlist-ul tau este „Parfum de femeie”. Daca iti plac filmele clasice, cu atat mai mult il vei aprecia pe acesta care te poarta intr-o poveste adevarata de iubire. Despre Frank putem spune ca este un locotenent colonel retras din armata americana care este orb, dar si incapatanat, astfel ca nu se intelege atat de bine cu cei din jurul sau. In acelasi timp, Charlie tocmai a terminat liceul si se pregateste sa mearga la facultate. Insa isi doreste sa mearga intr-o excursie de Craciun si incearca sa faca rost de suma de bani necesara, astfel ca este de acord sa il acompanieze pe Frank de Ziua Recunostintei. De aici incep surprizele, asa ca pregateste-ti vinul preferat si aloca-ti doua ore si jumatate. Poti alege Rose-ul Magnum de la Budureasca, pe care il poti savura cu partnerul sau prietenele tale. Acesta este un vin rose de cea mai buna calitate, obtinut dintr-un amestec de struguri Feteasca Neagra si Shiraz. Astfel, te bucuri de un vin rose cu arome intense de zmeura si capsuni, cu un gust proaspat si aciditate placuta. Acest vin este potrivit alaturi de mancarurile bazate pe carne alba, mezeluri fine, peste, fructe de mare sau branzeturi. Este foarte versatil si iti ofera suficienta libertate de alegere.
De asemenea, un alt film pe care merita sa-l vezi este „La La Land” care spune povestea actritei in devenire Mia si a muzicianului Sebastian care se confrunta cu dificultati in incercarea de a-si indeplini visurile in Los Angeles, orasul care distruge sperante si frange inimi. Cei doi se indragostesc in timp ce incearca sa se concentreze pe carierele lor, iar povestea contine toate ingredientele care alcatuiesc un film romantic bun. Alege filmul potrivit si un vin bun de la Crama Budureasca. Ai peste 10 game de vinuri de unde poti alege cu siguranta unul pe gustul tau.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu