Sex din prietenie

Stăteam în fotoliu, cu o ţigară în mîină şi îl priveam. Dormea de-a lungul patului, cu braţele şi picioarele desfăcute. Răsufla intens şi des, semn al oboselei. Îl priveam şi încercam să îmi imaginez cum va fi ziua de mîine. Mă întrebam dacă am să-l pot privi în ochi. Pe moment îmi veni o idee. Să mă prefac a doua zi dimineaţa că dorm strîns, asfel voi evita situaţia neplăcută de a discuta. El va hotărî ca eu dorm, îşi va lua încet hainele, de frică să nu mă trezească şi va ieşi pe uşă în fugă, încheindu-şi nasturii de la cămaşă în timp ce va coborî scările blocului.

M-am ridicat şi am ieşit la balcon. Aerul rece şi proaspăt de primăvară mă făcu să mă simt împlinită în suflet. Am mai aprins o ţigară. Am tras cu foame din ea şi în timp ce expiram fumul, am zîmbit satisfăcută.


Prin minte mi-au trecut scenele fierbinţi în care ne-am pierdut capul noi doi. Ne cunoşteam de mult timp,de cînd eram copii, dar nu m-aş fi gîndit niciodată că voi ajunge cu el în pat. A început totul de la o simplă întîlnire în parc. Amintiri și discuțiii pînă la o oră tîrzie, aşa că s-a oferit să mă conducă pînă acasă. Am fost politicoasă şi l-am invitat să intre, fără să am alte intenţii. Acolo la o cafea discuţiile au continuat.

Nu mai ţin minte exact cum a ajuns mîina lui pe piciorul meu, buzele pe gîtul meu şi mîinele mele pe fermoarul pantalonilor lui.Ştiu doar că a fost pasional…Fumez…Îmi muşc buzele şi închid ochii de plăcere…Ne sărutam şi înţelegeam ambii că între noi nu va mai fi ca altă dată şi că trebuie să ne oprim cît nu e prea tîrziu. Dorinta însă era mai mare decît toate remuşcările. Mi-a sărutat cu foame tot corpul, m-a mîngiat cu pasiune şi nebunie. M-a excitat pînă la durere, însă nu s-a grabit să înceapă procesul. A lungit preludiul dîndu-mi de înţeles că pentru el nu e o simplă partidă de sex, ci vrea să facă dragoste cu mine.Am tremurat de plăcere pe tot parcursul actului. Se pricepea atît de bine la tot ce trebuia să facă de parcă îmi citea gîndurile. Era atît de bun la pat, căci pentru un moment am început să am îndoieli de capacităţile proprii. Aşa că am lăsat inhibiţiile la o parte şi am făcut loc fiarei din mine. Îi citeam satisfacţia pe faţă, simţeam cum răsuflă mulţumit gemînd scurt în timp ce mă aflam deasupra lui.

Ne-am iubit ca doi nebuni toată noaptea. El a căzut rupt de oboseală și a adormit, în timp ce eu derulam în minte toate momentele. Mă excitam din nou doar gîndindu-mă la scenele ferbinți și tremuram de dorință…

După cîteva țigări fumate fără întrerupere, am revenit în cameră. Stăteam în fața patului și încercam să găsesc un loc și pentru mine. M-am ghemuit cu spatele spre el. A simțit că m-am băgat lîngă el, m-a cuprins și m-a sărutat pe gît. Am adormit, iar a doua zi dimineața m-am trezit singură în pat. Plecase așa cum îmi dorisem, doar că nuștiu de ce, dar plecarea lui a fost ca un gol în suflet. Mi-a lăsat un bilet pe pernă în care îmi mărturisea că a fost cea mai frumoasă noapte din viața lui.Probabil că și a mea.

De atunci nu m-am mai întîlnit cu cel care mi-a fost coleg de clasă, frate și cel mai bun prieten. Îi simt lipsa și am înțeles că nu există prietenie între femei și bărbați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu