Stoma Urgent, locul unde începe fericirea pentru un nou zâmbet

Probabil ați auzit mulți dintre voi informații despre eficiența implanturilor dentare și faptul că acestea reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni prin care puteți să vă recăpătați zâmbetul și alte funcții importante. Astăzi vom examina împreună avantajele unui implant dentar, pentru a afla mai multe despre această tehnică modernă de reabilitare stomatologică.

În primul rând, subliniem faptul că implantologia dentară se folosește în cazurile de edentație totală sau parțială a arcadei dentare, pentru a remedia pierderea unuia sau mai multor dinți.

Motivele care duc la extracția sau pierderea dinților pot fi diverse, începând de la boli degenerative ale cavității bucale, până la cauze pur întâmplătoare, precum traumatisme faciale sau accidente.

Una dintre cele mai dăunătoare boli dentare pentru dinți este, fără îndoială, parodontoza, dar nu trebuie să subestimăm nici problemele legate de carii care, dacă nu sunt tratate la timp, pot compromite sănătatea dinților noștri, până la punctul în care trebuie să ne prezentăm la un specialist, lucru care duce neapărat la extracția acestora.

Cazurile de edentație sunt uneori cauzate de factori genetici, deoarece o mare parte dintre noi este afectată de problemele dentare genetice.

În altă ordine de idei, dorim să subliniem că lipsa dinților nu este o problemă pur estetică, ci interferează și cu starea generală de sănătate pe care o resimțim. Acest complex influențează inclusiv procesul de mestecat și, în consecință, mărunțirea corectă a alimentelor, care este responsabilă pentru patologii precum digestia neadecvată ce duce la alte probleme de sănătate, ca un efect de domino.

În plus, pe termen lung, resorbția osoasă și a maxilarului rezultată din pierderea dinților poate afecta negativ abilitățile de pronunție a cuvintelor și, implicit, cele de vorbire.

Acest lucru explică de ce înlocuirea unui dinte pierdut este cu adevărat importantă și recomandabilă.

Pe de altă parte, un alt aspect la care se gândesc cei care vor să apeleze la această tehnică este costul unui implant dentar pe care trebuie să îl achite cei care vor beneficia de aceste servicii. Totuși, avem și o veste bună, așa încât, la Stoma Urgent costul pentru un  implant dentar pornește de la 1000 de lei. Ei bine, acest lucru înseamnă că oricine își poate permite o astfel de intervenție, prețul fiind unul modic.

Care este secretul pentru o dantură perfectă după fixarea unui implant?

Întreținerea este cheia necesară pentru a asigura o sănătate orală bună și o durabilitate cât mai lungă a acestor implanturi dentare. Nu în ultimul rând, vizitele la mediul stomatolog ar trebui să fie mai dese și ca să se realizeze verificări constante de-a lungul timpului, pentru a ține situația sub control. De asemenea, tot aici veți primi sfaturile necesare pentru a ști exact cum va trebui să aveți grijă de implanturile puse și ce produse ce trebuie să folosiți.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu