De unde poti cumpara cea mai buna carte de vizita

Agrafa Print s-a alăturat industriei tipografice în 1997, ca parte a unei agenții de producție de publicitate. De atunci a luat diferite forme, până la punctul în care acum poate fi recunoscut ca un brand independent. Așadar, din moment ce a fost disponibil pentru detașare în 2003, se poate spune că tot succesul său este rezultatul muncii asidue, a unei game largi de produse disponibile, a unei calități de neegalat și mai ales a unei dăruiri față de clienți.

Selecție impresionantă de cărți de vizită

Avem un catalog impresionant de variante de cărți de vizită, marea majoritate sunt create cu ajutorul clienților noștri și cred că am dori să-i catalogăm drept colaboratori, întrucât inputul și instrucțiunile lor reprezintă cel mai mult procesul creativ și de producție. În primul rând, la stabilirea unei oferte, clienților li se oferă un formular de configurare a produsului prin care ne pot furniza toate detaliile pe care ar dori să le includă în produsul final. Ca atare, are puterea de a decide fiecare etapă a producției, de la format la materiale de producție, dimensiuni, poziționare, fonturi și alte elemente legate de aspectul și grafica imprimării.

 


Prin urmare, puteți alege să imprimați cărți de vizită în format peisaj sau portret pe hârtie, carton, metal, plastic, textile și chiar lemn. De asemenea, puteți alege opțiuni suplimentare de finisare pentru o estetică suplimentară, sporind în același timp durabilitatea produsului în timp. Dintre acestea, cele mai des folosite sunt matizarea, plastifierea, glazura, ștanțarea și chiar gravarea. Mai mult, pentru a asigura cel mai eficient cadru de comunicare vizuală, am implementat și posibilitatea ca fiecare client să creeze și să încarce propriile imprimări, pe care apoi le putem ghida în designul lor. În acest fel, ne asigurăm că luăm în considerare toate detaliile legate de imaginea finală, fără a neglija aspectele importante care ar putea aduce o contribuție decisivă la originalitate, plierea mărcii sau impactul realizării unei cărți de vizită.

Prețuri reduse numai pentru Agrafa

Ne concentrăm întreaga afacere pe îmbunătățirea experienței fiecărui client, motiv pentru care dorim să oferim cele mai bune prețuri de pe piață pentru toate cărțile de vizită disponibile. Așadar, pe lângă prețul unitar extrem de avantajos, pe măsură ce numărul de bucăți crește, prețul unitar va scădea semnificativ, ceea ce va avea un impact semnificativ asupra cantității finale. De asemenea, pentru a elimina orice fel de erori care pot aparea in timpul procesului de productie, oferim posibilitatea de a solicita o mostra gratuita ca prefata la imaginea finala a produsului. Alege acum cartea de vizita preferata de la Agrafa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu