De ce FC Timisoara vrea sa ajunga in postura Craiovei?

Stiu ca o sa supar pe multa lume cu acest post, dar nu pot sa nu ma intreb incotro se indreapta FC Timisoara. Am urmarit meciul “reusit” de echipa din Timisoara saptamana trecuta contra lui Dinamo.

Atunci nu am vrut sa zic nimic, dar acel meci mirosea a “mers pe burta” de la departare. Am asteptat jocul contra Stelei, sa vad cum se comporta FC Timisoara in continuare. Pana saptamana trecuta eram de acord cu multa lume ca Timisoara joaca cel mai bine din tot campionatul, eram sigur ca Timisoara poate sa bata atat pe Dinamo cat si pe Steaua, sunt o echipa buna si joaca fotbal, acum insa, am vazut ca Timisoara joca fotbal doar pe jumate, exact cum facea Craiova in era Netoiu.

In declaratii contra Dinamo erau cei mai tari, jucau numai la victorie iar pe teren nu mai castigasera contra lui Dinamo de ani buni, la fel si Poli acum, toata lumea din club declara ca meciul cu Dinamo e cel mai important, pentru ca e o mare “rivalitate” intre aceste doua cluburi, dar in realitate, rivalitatea e exact cum am scris-o eu… intre ghilimele. Am zis ca Poli joaca fotbal doar pe jumate, pai asa si e, Poli joca fotbal doar pentru locurile 4-5, nu are pretentii mai inalte, cel putin nu in meciurile cu Dinamo. Daca in meciul de saptamana trecuta a jucat ca o divizionara b in meciu de saptamana asta a jucat ca o echipa de fruntea clasamentului, eu unu nu vroiam sa joace invers, dar cel putin sa joace si saptamana trecuta, in meciul cu Dinamo ca o echipa de fruntea clasamentului. Dinamo, in afara de meciul cu Poli, nu a jucat nimic acest sezon. Are cel mai slab joc, are cea mai slaba echipa dintre primele 5 echipe aflte in varful clasamentului, dar cu toate astea castiga meciuri dubioase, in care echipele adverse reusesc cele mai slabe meciuri de pana atunci… si ca o facatura contro Stelei reusesc cele mai bune meciuri. Nu e nici o problema daca echipe gen Otelul, Vasluiul, sau mai stiu eu care echipa fac treaba asta, dar cand o echipa care are pretentii de maretie face treaba asta e rusinos. Poli risca sa ajunga, cu acest individ Iancu, ca si Craiova in era Netoiu, cand era carpa lui Dinamo. Eu unu nu vreau sa vad asa ceva in Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu