Barcelona și numeroasele sale atracții turistice pe care merită să le vedeți într-un city break

Datorită arhitecturii originale pe care o afișează turiștilor și atmosferei sale cosmopolite, Barcelona este o destinație care nu trebuie ratată, mai ales dacă sunteți în căutarea unui city break de excepție în această iarnă. Cu o bogată moștenire culturală care datează de peste 2.000 de ani, Barcelona este inima și sufletul Spaniei, fiind orașul în care poposesc milioane de turiști din toată lumea, indiferent de sezon. Odată ce ajungeți aici, este necesar să explorați numeroasele sale capodopere arhitecturale, să vă bucurați de ieșirile la cluburile de noapte sau gustați o paella delicioasă. Cert este că nu vei rămâne niciodată fără idei de activități atunci când vă aflați în Barcelona! Rezervați-vă biletele pentru un city break în Barcelona chiar de astăzi pentru a descoperi acest oraș extraordinar, iar restul surprizelor vi le oferim noi, Fabrica de Vacanțe.

Unde este absolut necesar să ajungeți?

Sagrada Familia - Această bazilică situată în centrul orașului este unul dintre monumentele conceput de Antonio Gaudí, considerat a fi un geniu pentru munca sa remarcabilă și inovatoare. Pentru cei care au mai fost într-un city break în Barcelona nu este o noutate faptul că biserica este în construcție. Un tur ghidat la Sagrada Familia este un plan perfect dacă călătoriți cu familia la Barcelona. Acest monument este unul dintre cele mai aglomerate din oraș, de aceea, ar fi indicat să vă luați biletele din timp.

Neapărat bifați o plimbare pe bulevardul Garcia

Perfect pentru a descoperi centrul orașului, la cumpărături sau pentru a lua acasă câteva suveniruri pentru familie, o promenadă pe bulevardul Garcia este absolut recomandată pentru dumneavoastră. Peste tot în zonă veți găsi restaurante foarte bune și numeroase cu preparate din bucătăria tipic catalană. De asemenea, trebuie să știți că Paseo de Gracia se unește perfect cu Plaza Catalunya și apoi cu celebra piață Rambla, pe care trebuie să le vizitați.

Activități pentru microbiști

Stadionul FC Barcelona este un loc în care trebuie să mergeți neapărat, mai ales dacă vă declarați un fan înfocat al echipei FC Barcelona. Terenul de fotbal absolut spectaculos este cel mai mare stadion din Europa, având o capacitate de aproape 100.000 de spectatori. Dacă veniți în sezonul La Liga sau Cupa, trebuie rămâneți să vă bucurați de un meci al uneia dintre cele mai bune echipe din lume. Acesta este un plan fabulos pentru o vacanță în familie. Vă puteți cumpăra biletele pentru Barça chiar și cu două săptămâni înainte de meci.

Așadar, dacă vreți să vă bucurați de câteva clipe de relaxare și să aveți parte de zile de concediu cât mai liniștite, nu uitați că la Fabrica de Vacanțe vă așteaptă numeroase oferte de city break-uri în toată Europa.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu