Tu știi ce își dorește piciul tău?

Când încep să vorbească, parcă nu se mai opresc, îți povestesc despre toate și îți spun mai ales ce își doresc. E ușor să le faci pe plac când încep să comunice, dar până atunci, cum alegi jucăriile potrivite pentru ei? Apelezi la experți în domeniu, care au studiat problema de-a lungul timpul, au ținut cont de reacțiile publicului și astfel au creat cele mai adecvate accesorii pentru cei mici.

Le găsești adunate toate pe rafturile magazinului online Câte-n Lună și-n Stele, articole proiectate în așa fel încât să satisfacă și cele mai exigente gusturi, fabricate cu maximă atenție la cele mai mărunte detalii, astfel încât rezultatul final să fie unul premium, cât mai aproape de perfecțiune, din toate punctele de vedere.

Pentru cei mai micuți copilași îți propunem puzzle de lemn, simplu, din bucăți mari cu mânere, pentru că pot fi prinse cu ușurință de mânuțele încă neîndemânatice. Pentru a le trezi interesul, acestea sunt decorate cu elemente drăguțe din lumea largă, unele au piese sub care se ascund materiale cu texturi diferite, iar altele au posibilitatea de redare a anumitor sunete. Așadar, cei mici au parte de mai multe jocuri într-unul singur, stimulându-le diferite simțuri și menținându-i ocupați perioade îndelungate.

Mai mult decât niște simple jucării

Alături de puzzle-urile din lemn, vei găsi și modele din carton FSC – adică fabricate din materie primă forestieră care provine dintr-un mediu controlat, responsabil social și viabil din punct de vedere economic. Pe lângă acestea îți propunem și alte articole asemănătoare, care s-ar putea să fie pe placul copiilor tăi, cum ar fi jocuri de memorie, cifre magnetice sau puzzle-uri din silicon.

Vrem tot ce e mai bun pentru tânăra generație, deoarece viitorul le aparține, ei fiind cei care au puterea de a schimba lumea în bine. La baza unui adult de succes stă de obicei o copilărie armonioasă, un mediu propice de dezvoltare, așadar ai grijă ce fel de atmosferă creezi în jurul pruncilor.

Prin antrenarea tuturor simțurilor, jucăriile noaste sunt unele care susțin desfășurarea unei evoluții echilibrate a abilităților cognitive, emoționale și sociale, elemente atât de importante la maturitate, pentru un trai sănătos.

Pregătește-i pentru orice le-ar rezerva viitorul

Câte-n Lună și-n Stele îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru înființarea unei ambianțe prielnice creșterii unei persoane chibzuite, care nu doar să se descurce, ci să treacă cu brio peste dificultățile apărute de-a lungul vieții și să exceleze în tot ceea ce face. Cu acestea în gând, am compus o selecție de piese calitative, produse din materiale superioare, de către producători renumiți, care au dat dovadă de seriozitate în timp și în care am căpătat încredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu