Bucură-te de frumusețile Germaniei într-un periplu de câteva zile!

Dacă nu ați fost într-un city break în München, trebuie să știți că acum și astăzi este momentul să o faceți. Desigur, nu veți pleca astăzi, însă cât de curând, chiar împreună cu oferte de la Fabrica de Vacanțe. Capitala Bavariei este plină de istorie și spații unde poți te poți bucura de o bere bună, spații verzi și o mulțime de muzee. Indiferent dacă vizitați München pentru faimosul său Oktoberfest sau pur și simplu vă bucurați de grădinile sale de bere și de energia optimă, veți iubi timpul petrecut în München. Astfel, iată o lista cu cele cele mai bune lucruri de făcut într-un city break la Munchen, Germania, pe care nu le puteți și nu le veți rata!


Cel mai bun mod de a face cunoștință cu un oraș este să faceți un tur al orașului, iar când vă aflați într-un city break în München, acel tur poate fi realizat cu Radius Tours. Ciclismul este o modalitate excelentă de a vedea orașul Munchen. München are trasee grozave de ciclism, piste de biciclete, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la trafic. Puteți închiria biciclete pentru aproximativ 30 USD pentru a face un tur autoghidat sau pentru a rezerva un tur cu ghid cu Radius Tour.

De asemenea, dacă te gândești la un city break în Munchen, Marienplatz este un obiectiv turistic la care trebuie să vă gândiți neapărat. Puteți vedea statuia de aur a Mariei în vârful altarului. De asemenea, această clădire găzduiește și Primăria Veche (Altes Rathaus), precum și Primăria Nouă (Neues Rathaus).

Neues Rathaus este un stand aferent pieții, cu fațada sa impunătoare în stil neogotic. Terminat în 1905, a înlocuit vechea primărie ca sediu al administrației locale, când populația din München a crescut în ultimele decenii ale anilor 1800. Vizitatorii pot intra înăuntru pentru a se urca în vârful turnului de observație, pentru o vedere panoramică a orașului.

În timp ce Noua Primărie poate fi cea mai mare clădire din Marienplatz, cea mai faimoasă atracție din Marienplatz este cu siguranță și Glockenspiel. Situat în turnul Neues Rathaus, Glockenspiel este un set de 43 de clopote și 32 de figuri care apar în fiecare zi la 11:00 și 12:00 și 17:00 din martie până în octombrie. Figurinele spun povești din istoria Munchenului, inclusiv nunta ducelui Wilhelm al V-lea.

Chiar la marginea orașului se află Grădina Engleză (Englischer Garten), care este cea mai mare grădină din Europa continentală. Puteți petrece cu ușurință o zi relaxându-vă la soare. A fost modelat după o grădină englezească preluând modelul perfect, de unde și denumirea.

Totul este realizat manual pentru a crea un sentiment de unicitate, cu iazuri artificiale, râuri, cascade și copaci plantați manual pentru a reproduce cât mai fidel grădinile regale englezești.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu