Frumusețile unei stațiuni magice prin peisaje și cultură

Există fără doar și poate locuri pe care trebuie să le vizitezi în anul 2022, iar cu ajutorul celor de la Roju, vei avea parte de un charter în Hurghada la unele dintre cele mai bune prețuri existente. Câteva momente magice de pace te așteaptă și peisajele care par a fi rupte din povești sunt la tot colțul. 

Mările din Hurghada sunt perfecte pentru o croazieră cu barca

O plimbare cu barca de la Hurghada la cele mai impresionante obiective turistice din această regiune este exact ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță relaxantă în Egipt. Nisipurile rafinate, valurile blânde ale mării și soarele arzător sunt doar câțiva dintre factorii care vor face din Hurghada unul dintre cele mai populare locuri de vacanță din această parte a lumii și doar câteva dintre elementele care vă vor convinge de complexitatea și de frumusețea stațiunii. Pentru cei care caută activități mai complexe, există și opțiunea de snorkeling, iar dacă doriți să admirați recifele de corali, acestea sunt ușor accesibile de pe coasta insulei, unde sunt disponibile scufundări sub supraveghere.  Dacă  totuși nu ești o persoană activă, vei putea să te bucuri în liniște de plajele luxuriante. 

Marina Hurghada

Hurghada Marina este unul dintre cele mai fascinante obiective turistice din lume, situat undeva între tradițional și modern, cu cartierul său central din Sigala și restaurante fantastice unde puteți lua masa în timp ce urmăriți cum natura oferă un tablou de amploare acestei locații. Este zona ideală pentru a face o plimbare pe îndelete atunci când soarele apune peste Marea Roșie. Frumusețea fascinantă a imaginilor vă va cuceri din prima secundă și, fără îndoială, veți cei pasionați de fotografie se află unde trebuie. Toate componentele naturale contribuie la farmecul orașului, făcându-l un loc ideal pentru plimbări romantice și seri relaxante. 

Submarinul Sindbad

Dacă doriți să aflați mai multe despre viața din Marea Roșie, Hurghada are și singurul submarin turistic din Marea Roșie, care transportă pasageri la o adâncime de 22 de metri. Excursiile durează aproximativ o oră și sunt ideale pentru persoanele care nu pot înota, dar le place totuși să exploreze secretele ascunse alte mărilor. 

Plajele din Hurghada sunt un „must”

Plajele acestei regiuni au o frumusețe unică și un mister  care le face și mai fascinante și mai frumoase pentru cei care reușesc să-și petreacă cea mai mare parte a vacanței aici. Vei avea aici parte de relaxare și pace ziua, iar noapte petrecerile sunt aproape obligatorii. Cele mai mari plaje sunt situate la sud de cartierul central al orașului, iar dacă conduceți puțin mai spre sud, până în zona Sahl Hasheesh, veți găsi și câteva întinderi de nisip alb perfect pentru relaxare și pentru o stare de bine cumulativă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu