5 motive pentru care sa incerci cursuri dans Bucuresti

Beneficiile unei activitati aerobe, pot fi nepretuite, iar dansul face parte din aceasta categorie minunata!

1.       Primul motiv pentru care ar trebui sa te gandesti serios sa cauti si sa te inscrii la cursuri dans Bucuresti, este fara doar si poate increderea in tine pe care ti-o va insufla dansul ca si activitate, care necesita multa disciplina si efort! Aceasta incredere in tine si noua stima de sine imbunatatita, vor fi reflectate cu siguranta si in celelalte activitati profesionale sau personale din viata ta! Imbunatatirile vor fi mai mult decat vizibile.

2.       Al doilea motiv pentru care ar trebui sa-ti doresti sa iei lectii de dans, este bineinteles, socializarea! Nimic nu este mai benefic decat o activitate in grup, unde vei cunoaste oameni noi! Stilurile de dans cu parteneri sunt cele mai indicate!

3.       Noi studii arata si confirma ca dansul si de altfel invatarea unei noi discipline sportive, oricare ar fi ea, imbunatateste semnificativ memoria si functiile cognitive!

4.       Poate unul dintre cele mai importante motive al acestei liste este fara indoiala faptul ca aceasta activitate ajuta enorm la relaxarea fizica si mentala! Inlaturarea stresului este extrem de importanta in contextul vietilor (mai ales profesionale) pe care le ducem zi de zi! Este foarte greu sa te gandesti la toate grijile sau sa fii cuprins/a de o stare generala negativa, in timp ce dansezi pe o muzica ritmata si molipsitoare, nu-i asa?

5.       Nu in ultimul rand, si extrem de important este faptul ca a dansa este mai mult decat...distractiv! Nu conteaza ce aspiratii ai, daca vrei sa devii un profesionist desavarsit sau virtuos al acestui sport - arta, daca-l putem numi asa, sau daca doresti doar sa intreprinzi o activitate pozitiva si amuzanta la sfarsit de saptamana...In orice situatie, te vei distra de minune! Este incredibil de benefic si pentru cei mici! Ii puteti inscrie de la varste fragede la cursuri dans copii! Recomandarea noastra este Academia de Dans „Triumph Dance Academy”, unde il veti intalni pe Iulian Panait - dansator profesionist, dublu campion national, dublu vicecampion national si reprezentant al Romaniei la trei Campionate Mondiale de dans sportiv.
Nu te-am convins inca?


Pe curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu