Incredibil domne’ in ce tara traim…

Daca am sta si l-am asculta pe domn’premier Tariceanu, am crede ca suntem cea mai adevarata tara din lume (nu din Europa, din lume).

Asta pana ne trezim. Tariceanu asta ne crede prosti si orbi daca el crede ca noi nu vedem cam in ce stare e tara in acest moment, e adevarat, a mai crescut economia fata de acum 4 ani dar asta nu e meritul guvernului actual ci “meritul” guvernarii PSD, pentru ca a reusit sa tina economia Romaniei in parioada de guvernare PSD-ista, de fapt nu numai PSD-ista, ci in toti cei 14 ani de la revolutie si pana a iesit de la putere. Tariceanu ne imbata acum cu apa rece ca e bine in tare, dar nu ne spune nimic de haosul creat de PSD in anii 2000 - 2004 si continuat de el si de guvernul lui in anii 2004 - 2008 in invatamant si medicina.

PSD nu e interesat, si implicit si PNL de aceste domenii pentru ca oricum nu aduc voturi la alegeri. Doar la noi in tara domenii ca invatamantul si medicina sunt domenii secundare, sa nu mai vorbesc de infrastructura. Premierulne povesteste ca avem crestere economica uriasa, dar eu nu o vad aceasta crestere in nici unul din aceste 3 domenii primordiale in viata unei tari. Cum sa ai o tara puternic economica daca nu ai drumuri pe care sa se faca comert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu