Saturn

oferte sejur Saturn Saturn se afla in imediata apropiere a Mangaliei, in partea de nord a acesteia, locul preferat de divertisment estival a localnicilor dar si a turistilor cazati in orasul Mangalia. La nord , statiunea se invecineaza cu Venus de care este legat printr-o plaja lunga si lata.

Saturn este o statiune cu numeroase terase in aer liber si restaurante, iar preturile sunt printre cele mai scazute de pe litoral. Spatiile de cazare sunt impartite intre hoteluri si numeroase casute de vacanta si campinguri. Plaja este in stare buna mai ales in partea dintre Saturn si Venus acolo unde atinge, pe o portiune de 1km lungime, latimi de 200m. Pentru turistii cazati la cetatenii din orasul Mangalia, Saturn este cel mai potrivit loc de distractie nocturna dar si pentru plaja. Posibiltatile de agreement includ practicarea diferitelor sporturi nautice (plimbari cu barca si hidrobicicleta pe mare, sky-jetul), posibilitatile de petrecere a timpului in numeroasele gradini de vara, terase, restaurante si discoteci si de asemeni vizitarea obiectivelor turistice din orasul Mangalia aflat in vecinatatea sudica a statiunii Saturn .

Hoteluri din Saturn, Romania

Hotel Hotel Aida, Saturn / Romania

Hotel Aida **

Saturn / Romania

Situat in apropierea plajei, P+5, 327 de duble, camere de 2 locuri cu balcon, grup sanitar si dus propriu, tv cablu ( la receptie contra cost), masa la restaurantul propriu categoria 2 stele cu o capacitate de 760 de locuri. ...

detalii »

Hotel Hotel Siret, Saturn / Romania

Hotel Siret **

Saturn / Romania

Situat pe faleza, la 50 m de plaja. P+5. 153 camere de doua locuri. Camerele dispun de balcon, grup sanitar si dus. ...

detalii »

Parteneri
Galerie foto

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului : 021 313 06 90 , 0800 08 09 99, www.anpc.gov.ro
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului : 0800 868282