Despre noi

Agentia de turism Astra Cardinal, firma cu capital privat infiintata in anul 2002 - agentie de Turism Touroperatoare, specializata pe destinatiile Bulgaria, Turcia, Grecia si Spania ce ofera clientilor sai o gama larga de servicii.

Promovam in Romania turism de calitate care sa raspunda necesitatilor si exigentelor clientilor prin servicii la cele mai inalte standarde internationale. Scopul agentiei Astra Cardinal este sa creeze impreuna cu dumneavoastra un parteneriat de lunga durata, bazat pe incredere si calitatea serviciilor. Personalul de specialitate va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii atat pentru grupuri cat si pentru turistii individuali sau oamenii de afaceri.

Agentia de turism Astra Cardinal ofera urmatoarele servicii:

    ·   rezervari si emitere de bilete de avion;
    ·   bilete de avion pentru companiile low cost;
    ·   bilete de autocar cu destinatii in Europa;
    ·   rezervari on-line in peste 30.000 hoteluri din intreaga lume;
    ·   cazari la preturi preferentiale in hoteluri din tara;
    ·   bilete de odihna si tratament pe litoralul romanesc, in statiuni montane si balneo climaterice;
    ·   agroturism;
    ·   circuite europene;
    ·   sejururi si programe de week-end (city break);
    ·   vacante exotice si croaziere;
    ·   organizarea de excursii externe pentru grupuri si turisti individuali;
    ·   emitere de asigurari medicale si asigurari storno.

Cu agenţia noastră de turism puteţi beneficia de servicii turistice oferite la un înalt grad de profesionalism.


Date personale

NOTIFICARE PRIVIND

PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
 
  


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC ASTRA CARDINAL SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectarii datelor este emiterea biletelor de avion şi furnizarea de servicii turistice. 


Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru finalizarea rezervărilor de bilete de avion şi servicii turistice. Refuzul dvs. determină imposibilitatea efectuării rezervărilor de servicii turistice şi emiterea biletelor de avion. 


Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiilor aeriene, unităţilor de cazare şi agenţiilor colaboratoare. 


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa agenţiei cu o cerere scrisă, datată şi semnată. De asemenea, vă este recunoscut NSPDCO sau justiţiei în cazul nerezolvării situaţiei la nivel de agenţie. 


Dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.  


S.C. ASTRA CARDINAL S.R.L.

Parteneri
Galerie foto

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului : 021 313 06 90 , 0800 08 09 99, www.anpc.gov.ro
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului : 0800 868282